Ny Lekeplass på Kringen!

Ny Lekeplass på Kringen!

Vi ønsker å utbedre uteområdet på Kringen. Vi har ei aktiv speidergruppe og barnehage 3 ganger i uka. Barnefamilier treffes og er aktive sammen.

Et prosjekt av Fetsund KFUK-KFUM, publisert 20.06.2018. Prosjektet tilhører kategorien Fetsund.
Innsamlet kr 35 910
179 %

Folket

Trøgstad Sparebank

Målbeløp kr 20 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 51
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 06.08.2018.

Et fellesområde for alle! 

Mange barnefamilier bor i området ved Jahren og Kringen. Denne plassen er den eneste møteplass i nærmiljøet som vi ønsker å fylle med aktiviteter for små  og store.  
Vi ønsker oss husker, klatrestativ og sandkasse for de minste. Vi tenker oss og samarbeide med Jahren Vel, Østersund Ungdomsskole og Fet kommune.


Vi ønsker å gjenbruke noen  lekeapparatene som har står ved Østersund barnehage. Disse er testet og funnet i orden. Vi må bruke tid på flytting, og vi må legge arbeid i grunnarbeid med sand. 


Vi innser at mye arbeidet må gjøres av proffe folk og da blir det dyrere- vi har via denne innsamlingen fått inn mer enn vi turde og tro. Nå går vi snart inni siste uka av innsamling og vi håper på flere bidrag. 


Vi sier tusen takk til de som har gitt og håper naboer , besteforeldre og brukere av Kringen i forskjellige sammenhenger kan gi sitt bidrag.

 Banken dobler de vi klarer og samle inn.  I glede over det vi har fått inn øker vi belønning med 2 ekstra gavekort som gjør at blir med i trekkingen   om du gir du over 200 kr til vårt prosjekt. 

Bildet over viser sandkasse og lite lekehus som kan være aktuelt. Dette blir i tilfelle helt nytt og for de yngst barna. 

Vi har behandlet saken i styret for Jahren Vel og Fetsund KFUK-KFUM, og vi er enstemmige om å få til ett bedre uteområdet. Begge organisasjonene har bevilget penger til prosjektet, men vi er avhengig av lokalt engasjement for å komme i mål.

Målet vårt er at Kringen skal være stedet for små og store. Vi ønsker og bidra til aktivitet  nærmiljøet og ha aktiviteter å by på for vår egen barnehage og  våre speidere og de som hvert år er på ulike feiringer på Kringen.

Vi har jobbet litt i sommer for skaffe anbud for fjerning av jord og denne jobben kan komme opp i ca 20000.  I tillegg kommer støtsand  eller matter under de flyttende lekapparet. Vi sier tusen takk til de de 33 bidrag vi  har fått og håper at du kan gi ett bidrag til ett bedre nærmiljø ved Kringen. Vi har nådd det andre målet og setter det opp og håper på flere bidrag før aksjonen avsluttes 4 august. Tusen takk for all hjelp og støtte! 

- Jahren Vel & Fetsund KFUK-KFUM

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

15000 kr
Jo mer vi får inn jo mer lekeplass får vi til .

Kjellaug Solemdal

KJELLAUG SOLEMDAL

Gavekort fra A Blomster

Gavekort fra A Blomster

Støtt oss med 200kr og få Gavekort fra A blomster! (Må hentes)

7 personer har bidratt Begrenset antall: 0 igjen kr 200
Estimert leveranse 05.08.2018