24 LED-lys til 24.desember i Ankenes lysløype!

(Du må akseptere Markedsførings-cookies for å se prosjektvideoen)

24 LED-lys til 24.desember i Ankenes lysløype!

Ankenes Skiklubb ønsker å bedre lysforholdene og bytter til LED-lys. For å få 24 LED-lys på plass til 24.desember trenger vi din støtte!

Et prosjekt av Ankenes skiklubb, publisert 30.11.2018. Prosjektet tilhører kategorien Narvik.
Innsamlet kr 20 005
166 %

Folket

Sparebanken Narvik

Neste bonusmål kr 24 000
Speedometer Fleksibelt målbeløp
Givere 49
Dager igjen

Prosjektet ble avsluttet 24.12.2018.

Oppdatering! Takket være Sparebanken Narvik, Vero Bygg AS og private givere har vi allerede nådd vårt første mål på 12 000 kr. Tusen takk! Vårt neste mål er 24 000 kr. Vi setter stor pris på alle bidrag!  Støtt Ankenes Skiklubb så vi kan få 

bedre lysforhold i lysløypa!


Ankenes Skiklubb ønsker å bedre lysforholdene og redusere strømkostnadene ved å bytte ut alle lamper i løypeanlegget med LED-lys. Dette vil redusere strømkostnadene til klubben med 50 %!


Litt om Ankenes Skiklubb

Ankenes skiklubb er en ren dugnadsdrevet klubb som drives av ildsjeler hele året for at vi skal ha preparerte løyper om vinteren. Om sommeren driver vi et uavbrutt arbeid med å tilrettelegge Ankenesfjellet for friluftsfolk og trimmere med både bålplasser, gapahuker og klopper langs stiene. I vinterhalvåret arrangerer vi onsdagsrenn, klubbmesterskap, sonerenn, Ankenesrennet og Svartdalsløpet. Området brukes også aktivt av skolene på Ankenes og Håkvik til uteaktiviteter hele året.Hvem kan bidra? 

Folket: For å realisere vårt mål om å ha fullfinansiert 24 nye LED-lys til 24.desember, er vi avhengig av støtte fra folket! Vi har derfor laget dette folkefinansieringsprosjektet, hvor du kan gi ditt bidrag. For å bidra med en kvart, halv eller en hel lyspære kan du velge en av belønningene til høyre. Vil du bidra med et valgfritt beløp kan fylle ut beløp og nummer i den oransje Vipps-boksen, eller du kan trykke på "Bidra med valgfritt beløp" hvor kan velge å betale med enten kort eller Vipps. 


Næringslivet: Ønsker din bedrift å støtte Ankenes Skiklubb? For kr 3000 kan din bedrift få skiltreklame/stolpereklame. Vi selger ut skiltreklame/stolpereklame med firmalogo som monteres på den stolpen som dekkes av ditt firma, skiltet er i aluminium og i A4-format. Velg bedriftsbelønningen helt nederst til høyre for å gi din donasjon. Du kan betale med selskapets kort, og du får tilsendt en kvittering i etterkant. Hva går pengene til? 

Prisen per LED-armatur er 2000 kr. Vi er så heldige at vi allerede har fått støtte fra lokalt næringsliv, så nå mangler vi i snitt bare 500 kr per lys-armatur for at 24 lyspærer skal være finansiert til 24.desember. Målet vårt er derfor å samle inn minst 12 000 kr med dette prosjektet. Totalt trenger vi 150 nye armaturer.

Utskifting av lys og montering av skilt gjøres på dugnad!   


Klarer vi 24 LED-lys til 24.desember?Vi setter stor pris på alle bidrag!

Hilsen alle oss i Ankenes Skiklubb
 

  

Loading Laster inn...

Takk til bidragsyterne:

Du må være innlogget for å legge til kommentarer.

tid

Navn

Kommentar

Rapporter 3

24000 kr
Klarer vi å samle inn 24 000 kr har vi fullfinansiert 6 LED-armaturer til. Nå har vi 30 LED-lys!

83%

48000 kr
Klarer vi å samle inn 48 000 kr har vi fullfinansiert hele 13 LED-armaturer mer enn målet til den 24.desember. Tusen takk for ditt bidrag!

Espen Henrik Johannessen

Prosjekteier

Bli med på spleiselaget! Bidra med en kvart lyspære!

Bli med på spleiselaget! Bidra med en kvart lyspære!

Ta del i spleiselaget du også! Velger du denne belønningen bidrar du med en kvart lyspære. Kanskje kjenner du noen som vil bidra med resten?

1 person har bidratt Begrenset antall: 23 igjen kr 500
Estimert leveranse 15.02.2019

Bli med på spleiselaget! Bidra med en halv lyspære!

Bli med på spleiselaget! Bidra med en halv lyspære!

Ta del i spleiselaget du også! Velger du denne belønningen bidrar du med en halv lyspære. Kanskje kjenner du noen som vil bidra med den andre halvparten?

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 24 igjen kr 1 000
Estimert leveranse 15.02.2019

Vil du bidra med en hel lyspære?

Vil du bidra med en hel lyspære?

Velger du denne belønningen bidrar du med en hel lyspære! Når de nye pærene er på plass og du besøker lysløypa, kan du være stolt av å ha bidratt med en hel pære!

Bli den første som velger denne belønningen Begrenset antall: 24 igjen kr 2 000
Estimert leveranse 15.12.2018

Vil din bedrift bidra til en lyspære og få skilt/stolpereklame? Velg denne belønningen.

Vil din bedrift bidra til en lyspære og få skilt/stolpereklame? Velg denne belønningen.

For kr 3000 kan din bedrift få skiltreklame/stolpereklame. Vi selger ut skiltreklame/stolpereklame med firmalogo som monteres på den stolpen som dekkes av ditt firma, skiltet er i aluminium og i A4-format

1 person har bidratt Begrenset antall: 23 igjen kr 3 000
Estimert leveranse 15.02.2019